GUTTA » Rólunk

GUTTA Hungary Kft. tevékenységi köre

 

Munkatársaink különböző szakterületeken szerzett tapasztalattal és tudással rendelkeznek, céljuk, hogy a lehető legtökéletesebb technológiákkal működő diagnosztikai műszerek forgalmazásával a jobb egészségügyi ellátást szolgálják, valamint meghosszabbítsák a páciensek életét. Ezek a berendezések ugyanis lehetővé teszik a mellrák és a csontritkulás korai felfedezését.

Cégünk olyan kiváló diagnosztikai műszerek és orvosi képalkotó berendezések beszállítója, melyek az általános radiográfia, mammográfia és nukleáris orvostudomány területein használatos legmodernebb digitális ábrázolási technológiákkal működnek. Műszereink a csontritkulás (oszteoporózis) értékelésére, mammográfiai szűrésre és emlőbiopsziára fókuszálnak, melyek eredményeit további használatra automatikusan digitális formában tárolják, ezáltal megkönnyítik és meggyorsítják a radiográfia, valamint az ortopéd vizsgálatok során használatos képalkotó műszerek munkáját (például a mini C-karral történő ábrázolás során).

Cégünk karbantartási feladatokat is ellát, a meghibásodás bejelentését követően legkésőbb 24 órán belül reagálunk, és szerviz technikust küldünk Magyarország bármelyik pontjára, ahol műszereinket használják.

Szeretnénk megköszönni ügyfeleink és üzleti partnereink támogatását, örülünk, hogy ez a partnerviszony továbbra is biztosítja számunkra az első helyet a páciensek körében is.

 

GUTTA Hungary Kft. története

 

A GUTTA Hungary Kft. speciális egészségügyi technológiák és műszerek forgalmazásával, bérbeadásával és karbantartásával foglalkozó társaság. Cégünk megbízhatóságát és munkánk minőségét bizonyítja, hogy az amerikai Hologic vállalatot képviseljük és műszereit forgalmazzuk. A Hologic vállalat világviszonylatban vezető helyet foglal el a csontsűrűségmérők (denzitométerek) és mammográfiai készülékek gyártásának területén.

 

2010-től kezdtük forgalmazni egy amerikai cég, a Faxitron, valamint Bioptics termékeit, műszereit is. Igyekszünk kialakítani és megerősíteni az együttműködést az említett vállalat minden létező és lehetséges magyarországi partnerével.

2014-ben kezdtük forgalmazni a Vigeo gyártó speciális egészségügyi anyagait, melynek széles kínálata van a különböző területeken végzett biopsziához szükséges alapanyagokból  (radiológia, urológia, hematológia, stb.)

2015-ben kezdtük árulni az Agendia cég speciális tesztjét, ami megállapítja a mellrákos daganat agresszivitását. A MammaPrint teszt eredménye lehetővé teszi az optimális kezelés meghatározását.